آیا چای خطر بروز سکته را کاهش می دهد؟

پایگاه اطلاع رسانی صاعقه

چای

 
 آیا می دانستید نوشیدن چای منجر به کاهش خطر بروز سکته می شود؟
 
آیا می دانستید نوشیدن چای منجر به کاهش خطر بروز سکته می شود؟ در یک مطالعه دانشمندان با بررسی 500 هزار نفر از مردم مناطق مختلف جهان به این نتیجه رسیدند که خطر بروز سکته در افرادی که چای می خورند 13 درصد کمتر از افرادی است که از این نوشیدنی استفاده نمی کنند.

چند فنجان؟
بر اساس همین مطالعه خطر بروز سکته در افرادی که روزانه 3 فنجان چای بخورند 13 درصد کاهش و برای افرادی که فقط گاهی چای می خورند هیچ کاهشی نداشت.

کدام نوع از چای؟
بر اساس بررسی ها چای سبز باعث کاهش خطر بروز سکته می شود و چای سیاه تاثیر کمتری دارد.

آیا چای می تواند مضر هم باشد؟
در خوردن چای هم مانند همه خوراکی های مفید دیگر نباید زیاده روی کرد. مصرف بیش از 5 تا 6 فنجان چای در روز منجر به بروز کم خونی می شود.نوشیدن بیش از حد چای هایی هم که دارای زنجبیل و جنسینگ هستند منجر به رقیق شدن بیش از حد خون و خود منجر به سکته می شود.

 

این صفحه را به اشتراک بگذارید